22.4.10

Eestlastest ja muust

Mu oli täna lõbus hommikupoolik. Mäletate, ma rääkisin, et üks hobune on hästi puhas ja sätib alati oma junnid ühte nurka? Ma olen kogu aeg öelnud, et ta laseks vee ka peale, kui saaks, aga täna ta ületas ennast eriti. Latritel on selline väike luuk umbes poole meetri kõrgusel maast, mille ukse küljes on hobuste sööginõu, nii et kui söögiaeg on, ei pea latrisse sisse kobima, vaid teed luugi lahti ja kallad söögi sinna nõusse. Madonia leidis täna, et ta on nüüd piisavalt vana, et potil hakata käima ning tegi oma häda sellesse sööginõusse. Ja täiesti puhtalt kusjuures, mitte ükski junn ei kukkunud mööda. Ma naersin nagu idioot üksi seal mõnda aega kuni hakkasin mõtlema, et kuidas pagana pärast ma selle jura sealt välja saan nüüd :D Õnneks ma leidsin siiski selleks protseduuriks sobiva vahendi.

Eesti maine
Nagu ma juba varem mainisin, ei ole mitte ükski aussiemult veel küsinud, et mis maa see Eesti on või kus see asub. Nad teavad. Kas või umbkaudu, aga teavad. Too hobuse hambaarst helistas oma kunagisele õpetajale (kelle juures ta hambaarstiks õppis) ja rääkis talle minust. Hiljem ütles, et oli üllatunud, et ta õpetaja eesti keelt ei osanud, sest ta pidavat väga palju eri keeli oskama ja eri rahvusi tundma. Aga ta oli öelnud, et eestlased on väga toredad ning Kurt (hambaarst) lisas, et see ta õpetaja on üsna kritiseeriv inimene.

Teiseks tuli Kris välja avaldusega, et kui ta Susiele (naine, kelle hobune meil siin elab) ütles, et talle tuleb eesti tüdruk tööle, siis Susie ütles talle kohe, et eestlased on väga ilusad:) Ma loodan, et ta siis liialt ei pettunud :D Tegelikult on meil juba kokku lepitud, et ta tuleb mulle veel selle aasta sees Eesti külla. Mitte, et mul õrna aimu oleks, kus ma elama hakkan, et üldse külalisi vastu saan võtta ja jõulukuuse alla teda päris saata ei tahaks...
Ja üldse, kes käskis endale siit sõpru leida??? Nende külastamine läheb pisut kalliks maksma...

2 kommentaari:

Krissu ütles ...

Irwwwwww....selle märaga seoses meenub, et minu endine rendihobune tegi samamoodi - aga lasi joogikünasse. Vesi sai otsa vist ja sai veits pahaseks :D

Krissu ütles ...

Hehe.. No tuli välja, et see polegi nii haruldane vist.. Mingil hetkel pidid nad kõik seda tegema. Aga no minu siinoleku ajal oli see küll esimene kord..