19.6.10

Meie prantsuse kokk

Pühapäeval tuli meile uus kokk. Tavaliselt teevad õhtuti süüa meie bossid ise, aga keegi olevat neile helistanud ja ennast pakkunud.
Selline üle 50 naine jõudis siis kohale, tutvustas ennast ilusti ja tundus hästi püüdlik. Üsna esimene asi, mida ta soovis, oli kasutada mu netti, et maile saata. Okei, sai siis seda teha. Siis hakkas ta pidevalt minult ja Küllilt küsima, et ei tea, kas siis kui Külli minema läheb, kolib ta minuga ühte tuppa. Ta küsis seda meilt mõlemalt ja mitu korda ja me oletasime, et ta tahab kangesti meie tuppa kolida. Hiljem tuli aga välja, et ta just seda ei taha. Et ta tahab oma tuppa jääda. Meie toad talle ei meeldinud, sest siin on pruunid seinad. Tema toal valged. Lisaks rääkista mulle, et on harjunud väga hea majutusega, et tal on maja rannas ja väga uhke jne jne. Ühesõnaga, siin vist ei olnud piisavalt hea.
Varsti tuli välja, et ta ei oska üldse süüa teha. Isegi mitte võileibu. Nimelt oli ta valetanud telefonis, et on kokana töötanud. Ta näitas mulle oma visiitkaarti, enne oli töötanud inglise keele kui teise keele õpetajana. Aga talle oli öeldud, et ta on liiga tagasihoidlik.
Täna siis kuulsin bossi ja kokka vaidlemas busside teema üle. Boss ütles, et broneerib talle bussipiletid ära online. Nad konkreetselt vaidlesid ikka, sain aru, et kokk tahtis maksta sulas bussipiletite eest, aga seda ei saa ju online teha ja krediikaarti tal ei olnud:D
Esialgu oli jutt, et ta läheb minema kolmapäeval.Aga varsti nägin teda aknast mööda kõndimas, suured kompsud seljas:D Ja läkski minema juba täna! Vedas, et teda minu tuppa ei pandud, sest ta norskas nii kõvasti, et ma kuulsin seda oma tuppa.
Uskumatu inimene ikka.

Kommentaare ei ole: