21.2.16

Gibraltari lennuväli ja Luna Beach

Eelmises postituses unustasin mainida Gibraltari lennuvälja. Muidu nagu lennurada ikka, ainult et kuna ta asetseb tänavaga risti, siis tuleb lennukite maandumise ja õhkutõusmiste ajaks liiklus sulgeda.
Natuke ohtlik tundub see rada ka, kuna hooraja mõlemas otsas on meri. Hiljem saan ehk pildi ka lisada.

Lootsin juba ammu kusagilt kohalikke vilju maitsta  saada, no mandariine ja muid taolisi... Poest ostetud apelsinid-mandariinid olid üsna mõttetu maitsega, aga nüüd, Gibraltarilt koju sõites jäi meile teepeale väike maanteeäärne putkalaadne pood, kus müüdi tõesti maitsvaid, magusaid ja mahlakaid apelsine ja mandariine.

Õhtul pidi kohalikus rannakohvikus olema flamenkoshow. Meile mitteomaselr jõudsime täpselt õigel ajal. Ainult, et... Kõik lauad olid muidugi reserveeritud. Meie õnneks oli õues piisavalt jahe ja tänu sellele leidsime väliterassil vabu laudu rohkem kui küll.
Oli täiskuu ning restorani nimi Luna Beach õigustas end täiesti. Grillmeister pakkus meile grillitud kala ning flamenkoshowst me ka päris ilma ei jäänud, mis siis, et õues istusime. Vanamehed, kes päris lava ees lauas istusid, ainult söömisele keskendusid ja tantsijate poole seljaga olid, jäid etendusest igal juhul rohkem ilma kui meie.

Täiskuu

Restoran 

Meie grillkala ettevalmistus

Kommentaare ei ole: