5.3.18

Beebiga Tenerifele

Juba 2 aastat pole siin blogis ühtegi sissekannet tehtud, aga nüüd on taas põhjust natuke klahve klõbistada.

Juba enne Olivia sündi oli meil plaan  2017/2018 a kodumaist pimedat ja jahedat talve natuke leevendada ning D-vitamiini koguda kusagil soojemas kliimas. Talved on Euroopa mandril üsna külmad ja nii otsustasime tulla Tenerifele. Teine lähem soe paik oleks olnud Egiptus, aga sinna pole mind kunagi tõmmanud ja Erik polnud ka eriti vaimustuses sellest variandist, seega võtsime vastu otsuse, et saame 6,5h lennuga hakkama küll. Olivia sai just 5-kuuseks ja sellise väikese inimese kohta oli tal päris korralik kogus pagasit vaja kaasa võtta.


Googeldasin ja küsisin nõu ja sain kokku nimekirja asjadest, mida sellisel pisikesel lapsel võiks teel vaja minna. Samuti ei kujutanud ma üldse ette, kuidas ta seal lennukis on, aga istus või pikutas süles ja kui oli vaja, siis oli kinni oma turvarihmaga, mis käis minu rihma külge. Kohutavalt kitsad reavahed olid küll meie tänases lennukis ja ei saa öelda, et ma kogu seda 6,5h lendu nautisin, aga Olivia oli küll väga tubli laps.


Esiteks jäi ta kohe magama ja põõnas pea 2h, siis oli ärkvel ja üsna lõbusas tujus umbes 2h ja seejärel nägi natuke vaeva magamajäämisega, aga kui see õnnestus, ärkas ta uuesti alles maandumiseks. Lennuga sai seega rahule jääda, kuigi uuesti ma vist nii pikka lendu ette nii väikese lapsega ei võtaks (aga tagasi koju peab ka ju kuidagi saama...)


Tegemist oli minu elu esimese pakettreisiga. Pakettreisile kohaselt oli meil vastas inimene, kes meid bussijuhi hoolivatesse kätesse suunas. Terve buss oli ainult meie päralt. Ainult mina, Erik ja Olivia. tuli välja, et kogu lennukitäis inimesi oli valinud elamise saare lõunaosas, kus lubatakse igavest suve ja sooja, aga meie ainsate lollidena sõitsime saare põhjaossa linna Puerto de la Cruz, kus kõigi arvamuste kohaselt ootab meid ees tuul ja vihm ja külm. Lennujaamast välja astudes ootas meid ees soe soe Hispaania ja Olivia hakkas õnnest kõva häälega kilkama - ta ju pole varem soojas õues käinud:)
Terve tee üritasime leida vabandusi, miks selle piirkonna hotelli valisime. No et pole lapsel liiga palav jne. Tegelikult küll valisime linna selle järgi, et siin pakuti toredat 4 tärni hotelli Turquesa Playa.

Tühi buss


Vihma asemel ootas meid ees mõnus soe 20 kraadi ja tõesti kena hotell. Pärast õhtust rikkaliku söömaaega käisime õhtuhämaruses jalutamas ühes toredas ookeaniäärses pargis, mida homme kindlasti ka päevavalges näha sooviks. Uhked lained, soe tuuleke ja tõeline puhkusemeeleolu!


Kommentaare ei ole: