6.3.18

Puerto de la Cruzi ilm märtsis

Alustuseks veel kord ilmast.
Eestis olles võib end segaseks googeldada, et kas ikka on siin Tenerife põhjaosas hea ja soe märtsi alguses või mitte. Ka lõunaosa kohta on sama küsimus. Googeldasin, mis ma googeldasin, aga neile, kes minult küsisid, et mis ilm meid siis ka ees ootab, ma vastust anda ei osanud.


Oleme siin Puerto de la Cruzis nüüd teist päeva, hommikul oli pisut pilves, aga soe, sai vabalt lühikeste riietega õues käia ning varsti tuli ka päike välja ja siis juba hakkas korralikult kuumutama. Täna on 6. märts.

Käisime jälle käruga rannas ja seda ümbritsevas pargis. Playa Jardini rand on oma piirkonna üks kuulsamaid, selle on kujundanud kunstnik & arhitekt Cesar Manrique. Ranna ääres on taimedest lokkav park ja oma väänlevate rajakestega on seal lausa lust ookeanivaadet nautida. Pargis on kka kohvikuid ja laste mänguväljakuid ja kõik muu heaks äraolemiseks vajalik. Käruga liiklemise koha pealt pean mainima, et seni oleme absoluutselt igale poole saanud kaldteid mööda, siin on sellega vägagi arvestatud (paljud siinsed asukad liiguvad elektrilise ratastooliga).
Täna lehvis rannas punane lipp.

Playa Jardini tumeda liivaga rand ja soomlastest pensionärid võrkpalli mängimas

Ikka sommid


ReisiSipsikuga


Täna saabus ka meie rendiauto ja plaanime sõita Santa Cruzi, mis on, nagu ma Interneti põhjal aru saan, üks kahest  Kanaaride pealinnast, kus valitsus kordamööda asub. Teine pealinn on siis Las Palmas.

Veel tänasest hommikupoolikust pilte.

Kunstlised kudumid


Jah, meil on ka staadion. Natuke lopergune.


Kommentaare ei ole: