29.1.10

Londonist Malaisiasse

Kasutan siin päris palju sõna meie, mis tähistab mind ja mu reisikaaslast Evat.

Londonis astume lennukist õue: "Issand kui soe siin on!" (6 kraadi).
Kuala Lumpuris astume lennukist õue: "Tore, et sauna saime." (25 kraadi).

Londonis õhtuse lennu ootamine oli suhteliselt nüristav ja lennukis 13h ei olnud ka oluliselt parem. Võtsime siis lennujaamast bussi ja bussijaamas ütlesime kõigile taksojuhtidele, et me ei taha nende taksot, aga kuna me õiget kohta üles ei leidnud, olime sunnitud siiski takso hankima. Kahjuks ei teadnud ka taksojuht, kus asub meie "hotell". Tegi parempöörde üle nelja rea hetkel, kui ta oli juba ristmikul (siin on vasakpoolne liiklus), saime palju erinevaid ilusaid signaale kuulda. Lisaks käis ta kohaliku pirukamüüja käest teed küsimas. Kohale jõudsime:)

Meie hotelliks on siis selline külalistemaja, mille eestvedaja oli teinud overbookingu ja me saime seega kahese toa asemel kolmese, aga nagu ma aru sain, siis kedagi meile lisaks siia ei tule ja raha ka rohkem ei küsita.

Kellaajaga on meil siiani probleemid. Arvasin juba ammu, et tean, mis kell on, kuni lennukijuht ütles hoopis teise kellaaja. Meie lend jõudis tund aega varem Kuala Lumpurisse. Kell on vist 22:44 praegu. Eestis siis 16:44.

Kommentaare ei ole: