28.6.16

Moskva

Tänane päev oli nii suur feil, et ma ei tahagi midagi kirjutada. Panen ainult ühe iseloomustava pildi. Navigatsiooni- ja väsimusprobleemid.

Šuhhovi torn
Šuhhovi torn peaks olema Moskva Eiffeli torn. Seda 1920nda aasta tehnikaimet, telefonimasti, mille lammutamisele ja restaureerimisele Moskva vaheldumisi mõtleb, kuid kummakski mahti pole saanud, sai "imetleda" suvaliselt tänavalt. Enne meid olid masti kaema tulnud veel ühed lollid, tegime siis oma turistipildi samas kohas kus nemadki.


Kirjutan ikka natuke veel. Õhtul kõmpisime Vana-Arbati piirkonda, mis on vene kunstiinimeste elu-melu südameks. Usutavasti on seal päevasel ajal tegutsemas palju kunstnikke, kuid mõned olid kohal ka õhtul (liikusime seal umbes 22 paiku). Imetlesime aerosoolvärvidega värvijate kunstiteoste valmimist ning esimest korda elus nägime inimesi, kes tänaval luuletusi lugemas käisid. Hiljem istusime kohvikusse sushit sööma ja Cuba Libret jooma ning jälgisime üht mustkunstnikku, kes omale suure suure hulga inimesi oli ümber suutnud meelitada. Neil tundus kõigil seal väga lõbus olevat, aga kuna show oli vene keeles, siis meie sellest osa ei saanud.



Kommentaare ei ole: