12.3.22

Tenerife 2022. Lend.

Algav postitus pidi olema tegelikult pealkirjaga Türgi 2020. Alanud oli just covid kriis ja Türgi jäi meie jaoks kahjuks ära. Maailm läks kinni. 2021 ühines meie perega väike Ralf Richard. Järgmiseks reisiks pidi saama Dubai 2022. Meie 2-nädalane otselennuga Dubai reis oligi juba makstud, kui järsku tuli info, et reis muudetakse ühenädalaseks ja tagatipuks tuleb meil veel Türgis ümber istuda. Kuna me oma väikesest Eestist ei olnud väga ammu väljas käinud, otsustasime ikkagi minna. Kuid elu lükkas ka selle plaani ümber -  4 päeva enne reisi jäin lastega koroonasse. No ei olnud meile see Dubai seekord ette nähtud.
Eestis läks aga aina külmemaks ja tormisemaks ja nii avasime taas reisiportaalid ja valisime välja jällegi Tenerife.

Ka selle reisi algus ei läinud meil just kõige libedamalt. Väike soovitus lugejale ja tuleviku-minale: ära plaani reisi kohe järgmisel päeval pärast beebi vaktsineerimist (isegi siis, kui tal kunagi varem pole vaktsiinist palavikku tekkinud). Ühesõnaga, meie lend väljus kell 8.15 ja reisi-inimesed teavad, et see tähendab ärkamist umbes kell 5.30 või varem, oleneb, kui kaugel lennujaamast elada ja kuhu auto parkida jne. Aga sellist ööd, mis eelnes meie lennule, ei ole mul meie pisikese poisiga veel olnud. Saime terve öö jooksul magada vist 2 x 30 minutit, mida segas veel omakorda see, et üritasin mõelda, kas reis üldse toimub, kas peaksin teised reisile saatma ja ise poisiga koju jääma jne jne. Ja kui Dubai reisile sai kindlustus tehtud ilusasti varakult, siis seekord jäi kindlustamine viimasele minutile ja kindlustus veel ei kehtinud.
Ralf magas õnneks suure osa lennust, kuid ülejäänud ajal ei olnud ta eriti rõõmus. Ja tavapäraselt on ta VÄGA RÕÕMUS poiss. 

Teine asi, mis reisi rõõmsat algust varjutas, oli nädalake varem alanud Venemaa sissetung Ukrainasse. Sõda. Täiesti uskumatuna tunduv sõda. Olin nädal aega hommikust õhtuni arengutel silma peal hoidnud ja kõiki uudiseid vaadanud/kuulanud. Ja nüüd oli vaja minna puhkama ja mõelda muudel teemadel.



Kommentaare ei ole: