27.5.10

Baar

Natuke siis veel muljeid.
Ühel päeval käisime Külliga jooksmas. Keerasime ära valest kohast, kuigi meil oli Gregi (meie boss) joonistatud kaart ees. Jooksime siispõhimõtteliselt mingile põllurajale, aga aeda ees ei olnud, niiet mõtlesime, et me ikka jõuame kuhugi. Jõudsimegi - paari hobuse, lehma ja hunniku kängurude juurde. Seejärel hüppasime üle oja, jooksime läbi madala põõsastikuga maastiku, ronisime üle okastraataia ja otsustasime tagasi minna sel hetkel, kui jõudsime järgmise okastraataiani, mille taga passis veel kari lehmasid, kes uudishimulikult meie sisenemist ootasid.
Oli keskpäev ja hakkasime vaikselt kahetsema, et me mütse pähe ei pannud ning vett kaasa ei võtnud :D
Tegelikult polnud hullu, kogu jooks võttis ainult 45 minutit. Järgmisel korral jooksime juba teist marsruuti ja see oli palju parem.

Eile oli suur jalgpallimäng kahe Austraalia "osariigi" vahel - New South Wales (kus ma enne elasin) ning Queensland (kus ma praegu asun). Pubi oli kõik uhkelt ära ehitud ja puha, suur ekraan pandi üles ja juba ammu räägiti meile, kui suur õhtu sellest tuleb ja et meil on väga kiire.
Esimese vea tegin, kui hommikul riideid valides panin selga oma sinise pluusi. Sinine nimelt on New South Walesi värv. Mingil hetkel saime Külliga mõlemad sobilikumad t-särgid selga, piltidel on näha ka.
Kiire oli, aga samas talutav. Telekas mängis valjult ning mõnel hetkel röögiti korralikult. Enne mängu oli mõlema meeskonna iga mängija kohta oksjon. Kes ostis ära kõige resultatiivsema mängija (kusjuures see pidi olema võitjameeskonnast) sai kogu raha omale. Nii siis üks tüüp võitiski õhtul üle 3000 dollari.. Selles u 300 andis ta baarile, et see inimestele jooke tasuta jagaks. Üsna kiirelt kulus see raha.

Kommentaare ei ole: