13.6.10

Püha!

Täna on Austraalias riigipüha ja me Külliga ei tööta (sest muidu nad peaks meile jõhkrat palka maksma). Mis püha? Kuninganna sünnipäev loomulikult!
Kuigi, nagu ma aru saanud olen, siis Austraallasi kuninganna eriti ei huvita ja nad ei saa aru miks neil teda üldse vaja on. Eks ta mingist traditsioonist vist püsima on jäänud.

Ja kuna meil mõlemal täna vaba päev, siis pidime minema ümbruskaudseid vaatamisväärsusi vaatama. Üks kohalik lubas meid sõidutada. Aga kokkulepitud ajal teda mitte kusagil eiolnud ning alles siis tuli välja, et ta ei ole oma lubadustest kunagi eriti kinni pidanud.
Läksime siis hoopis parki päikest nautima.

Ahjaa, eile käisid meil külalised Innisfailist:D Eva ja Ash. Sõitsid siia ilmselt üle 10tunni ja samapalju tagasi, et süüa õhtust, mängida piljardit ja suht oligi kõik, seda mida sa siin Aramacis ikka teed:D

3 kommentaari:

Eva ütles ...

:D
kahju jah, et me nii vähe olla saime seal, ei jõudnud reisiväsimusestki üle saada enne kui jälle teele pidime asuma....
aga õhtusöök oli hea :D
ja hea on siis, et me seda väikest reisi koos teiega otsustasime kaasa mitte teha :D

aa ja see hiir mille sa laiaks astusid - äkki ta oli rotimürki söönd, et ta ära ei jooksnud su jala eest. sel juhul tegid talle hoopis teene kui ta piinad lõpetasid ;)

Krissu ütles ...

Hea jah, et otsustasite meiga mitte kaasa tulla:D Ja tänks banaanide eest, need on meil peaaegu hävtatud juba:D
Kuidas tripp koju kulges?

Eva ütles ...

Terve kast banaane juba otsas!? :D
Koju sõites tegi Ash rohkem peatusi, seega saime pilte ka teha. Jõudsime mingi enne kümmet vist tagasi, eks me olime mõlemad päris väsind sellest sõidust lõpuks, aga tore oli....ja hea oli lõpuks sooja saada jälle :D