22.6.15

Norra. Päev 1

Reis Norra hakkas mitmete viperustega. Päeval tegime mõlemad Erikuga veel tööd, seejärel niitsime kiiruga muru, korrastasime kodus peenraid, koristasime maja ja taaskord JOOKSIME rongi peale (varsti keeldun Erikuga koos  ühistransporti kasutamast).

Lennujaamas ei suutnud kohe leida odavlennufirma check ini ja kuigi olime rõõmsad, et saime edasi-tagasi lennu kahele umbes 60 euriga, siis muidugi ei olnud me tähele pannud, et check in tuleks kodus ära teha, et siis lennujaamas mitte selle eest 45 lisaeuri maksta. Mõlemad 45 euri. Nii et tarkusetera odavlendajatele - lugege lennutingimused ja soovitused korralikult enne reisi läbi.
Kogu selle jamaga läks meil nii palju aega, et juba kõlas last call meie lennule. Jõudsime. Veel kord - Erikuga koos kuhugi sõites on liiga palju närvikulu, kuna ta tahab igale poole minutilise täpsusega jõuda, aga mina olen seda tüüpi, et tahan kaks tundi enne kohal olla.

Vahepeal tuvastasime, et GPS (väidetavalt kõige parem gps üldse), mille täna ostsime, on küll igati tore ja vahva, aga ühe väikese miinusega - GPS signaali ei ole:)

Maandumisel aga saatis meie lendu vägev vikerkaar, nii et midagi ilusat reis alguse puhul ka.

Lennujaama jõudes avastasime väikse pisiasja, mille unustanud olime - Norras on kroonid, mitte eurod.

Lõpuks kulutasime umbes tunnikese sellele, et leida üles õige metrooliin, mis meid tooks Kringsjå peatusesse.
Meie seekordne kodu asub ühes ülikoolilinnakus.

Kommentaare ei ole: