24.2.16

Tennisetrenn ja Bioparc

Tänaseks Eesti Vabariigi sünnipäevaks olime Hispaania eluga juba nii ära harjunud, et mõte kodumaa talve tagasireisimisest hakkas tunduma pehmeltöeldes kurb. Veelgi kurvemaks muutus asi pärast meie tennisetrenni El Rosario Royal Tennis Clubis.
Oli ilus päikeseline soe päev ja südapäeval eestlasest tennisetreeneri õpetussõnu kuulates ning mööda väljakut ringi kapates tulid selgelt meelde vanad head tennisetrennid Viljandis. Ja tuli meelde see mõnus tunne, mis pärast iga natukenegi õnnestunud lööki tuju heaks tegi. Ja üldse tuli meelde, kui tore mäng ikkagi tennis on, eriti kuuma ilmaga.
Peab mainima, et tenniseklubi juures asub ka spordiklubi - jõusaal, joogad, aeroobsid, zumbad, ringtrennid...



Õhtupoolseks lõbustuseks läksime väiksesse Fuengirola loomaaeda - Bioparc Fuengirola. Täiskasvanu pilet maksis 19.90 eur. Ütleks, et natuke ülehinnatud, aga ära käia tasub seal siiski. Sealsetele loomadele on ehitatud võimalikult looduslähedased kodud ning liike on küll vähem (ja park väiksem) kui Tallinnas, aga esindatud on põnevad liigid üle maailma.
Näiteks üks loomake, hiirhirv (või kuidas iganes tema nimi eesti keeles oleks), on minu arvates lihtsalt kuidagi NII vale. No lihtsalt vale. Vaadake ise.


Aga muid loomi ka.




Veel oli nt võimalik viibida ühes ruumis hiigelsuurte nahkhiirtega või kui me oleks varasemal kellaajal kohale jõudnud, oleks saanud ka erinevaid etendusi näha. 

Õhtul vaatasime presidendi vastuvõttu ja pakkisime kotte kokku:( Head aega, Hispaania! Või õigemini - jällenägemiseni!


Soovitused Marbella lähedusse reisijatele. Rentige auto. Mida väiksem, seda parem - saate hästi ümber pöörata, kui valesti olete sõitnud. Ja seda juhtub seal palju. Korralikku gpsi on ka vaja. Meie eelmisel aastal ostetud gps vedas meid kohati alt. Google mapsiga kahepeale said nad hakkama. Veel üks väikse auto eelis - ühe paagitäiega saab sõita vähemalt 5 päeva. Kütusele kulutasime natuke alla 50 euri. Tasub võtta ka täiskindlustus, mõnikord kisub liiklus päris tihedaks. 

Kommentaare ei ole: