16.7.10

Australia zoo

Enne kui oma tänast päeva kirjeldama hakkan, ütlen, et Külli käis Sydney Opera Houses midagi vaatamas ja pärast oli tal kuidagi võimalus dirigendiga rääkida. Ja üllatus.. Tegid nad seda puhtas eesti keeles.

Ok, aga nüüd. Hosteli eest korjas mind peale mikrobuss, mis viis rahva Austraalialoomaaeda. Mees oli roolis ja rääkis mikrofoni, mida seal teha ja mida mitte, ta ise olevat seal töötanud (ja väidetavalt enne seda reisis ta 9 a Euroopas, igas riigis olevat käinud). Niisiis, ta teadis, mis loomaaiast rääkida, mida vaadata, kuhu minna ja mida mitte teha. Samuti tundus ta olevat üsna hea müügimees.
Teel vaatasime ka filmi Steve Irwinist.. Tundus, et ta oli omaala ikka väga väga suur entusiast ja tegi kõike kirega ja armastas loomi väga. Temast jäid maha 2 last ja naine, kes nüüd toimetavad Steve'i loodud loomaaias. Ta tütar, kes saab 24. juuli 12aastaseks, on juba suur staar, tal on oma show (Bindi the jungle girl oli vist selle nimi), ta on käinud üle maailma eri paikades filmivõtetel, ta laulab ja tantsib jne jne.. Suur suur staar ühesõnaga.. Isa õpetas oma lapsi juba maast madalast loomi armastama ja tundma. Jäi mulje (nii videost kui bussijuhi jutust) et ta oli väga väga eriline inimene..
Ma ei tea, kas Eestis on tema showd näidatud? Kahju kui ei ole..

Seal loomaaias.. Nägime krokodillishowd, enne seda oli lindude show, mis oliüllatavaltlahe.. Parved igasugu eri linde lendasid ja tegid areenile tiire peale..Ja mõned neist vuhisesid väga kiiresti ja väga lähedalt mööda. Ja teadsid täpselt, kust alustada ja kus lõpetada oma lend :D Naljakas. Natuke sain staar ka olla, suurelt ekraanilt oli mind näidatud, ma muidugi ise ei pannud tähele..
Veel.. Sain käppida koaalat.. Ja kängurusid. Ja nad mõlemad on väga pehmed.. Ma ei arvanud, et kängurud nii pehmed on... Valge püütoniga tegime pilti (ta ei olnud päris albiino, aga oli kaotanud oma pigmendi mingi geeni pärast - väga haruldane), mina hoidsin pead:D
Elevanti söötsime ka..
Väga tore päev oli:)

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

rääkides sellest Opera House'ist, siis ilmselt rääkis ta Volmeriga. Loe mu täditütre blogi:D Maailm on väääga väikene:D
http://kapsiaustraalias.blogspot.com/

Kristiina ütles ...

Ähhh..ma tahtsin just sama kirjutada, mis Helger :D